След като проектът на Меган Маркъл за интервюта с известни

...
 
След като проектът на Меган Маркъл за интервюта с известни
Коментари Харесай

Принц Хари втрещи с нова изцепка (Няма да повярвате какво поиска от Путин и Тръмп)

 

След като планът на Меган Маркъл за изявленията с известни персони пропадна, принц Хари реши да поеме топката в свои ръце. Последните клюки носят, че херцогът на Съсекс договаря с интернет компания за нова серия изявленията, които да са извършени от него. Малцина обаче се съмняват в триумфа му, още повече, че положението на Хари в последно време взе да понижава, а изявите му също.

Новият план на принца има за цел да покаже, по какъв начин херцогът интервюира едни от най-влиятелните хора в света. Сред тях са Владимир Путин и Доналд Тръмп. " Той желае да ги интервюира за детските им контузии и да разкрие, по какъв начин това е повлияло на живота им през днешния ден. Предвид обстоятелството, че това са хора, които не приказват за предишното и фамилията си, това наподобява един жертван план ", разкриват източници от компанията.

Под прицела на Хари е и основателят на Facebook Марк Зукърбърг, който също не обича да се изявява пред медиите. Явно фамилията в действителност има съществени проблеми, щом са подготвени да се впуснат в сходни случки. Крал Чарлз също даде знак, че двойката е в заточение, с което дефинитивно ги изолира от двореца.

Мнозина считат, че Меган и Хари са просто изгубена идея. " Истината е, че никой не се интересува от тях. Те се трансфораха в палячовци, които провокират интерес единствено когато наскърбяват кралското семейство ", разясняват публицисти.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР